Telefon: (+4) 0722 192 291

Cashmere Car Care

Preturi si Servicii

MENTENANTA

INTERIOR

EXTERIOR

PROTECTII CERAMICE

PRETURI DETAILING

Mentenanta

detailing auto

1. Quick Interior Detailing:

Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalare presuri, stergerea suprafetelor de plastic cu Quick Detailer, curatarea usoara a tapiteriei din piele si aplicare protectie, spalare geamuri, odorizare.

Pret: 250 - 650 lei / timp de lucru: 2 - 4 ore

detailing auto

2. Spalare de mentenanta exterior

Prespalare, spalare cu sampon auto 2BM, spare cu sampon de decontaminare uscare, aplicare Sealant light, spalare jante + anvelope cu solutie dedicata ( 1 aplicare ), spalarea usoara a balamalelor si interioarelor de usi, aplicare dressing anvelope, curatat geamuri interior/exterior

Pret: 300 - 350 lei / timp de lucru 3-4 ore.

detailing auto

3. Mentenanta exterioara cu decontaminare chimica recomandat la 6 luni:

Prespalare, spalare cu sampon auto 2BM, decontaminare chimica: indepartare puncte de bitum, indepartare depuneri oxizi de fier cu Iron Remover, spalare cu sampon de decontaminare, uscare si aplicare Sealant, spalare jante + anvelope cu solutie dedicata spalarea usoara a balamalelor si interioarelor de usi, aplicare dresing anvelope.

Pret: 450 – 600 lei / timp de 4 – 6 ore

Detailing interior

detailing auto

1. Refresh Interior Detailing:

Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalare presuri, curatarea usoara a bordului, usilor, a mochetei, portbagajului si curatarea usoara a tapiteriei textile sau din piele, aplicare protectie pentru tapiteria din piele si suprafete din plastic, spalare geamuri, odorizare.

Pret: 850 – 1000 lei / timp de lucru 8 – 10 ore

detailing auto

2. Premium Interior Detailing:

Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare totala a interiorului, spalare presuri, curatarea tavanului, centuri de siguranta, parasolare,curatarea in profunzime a bordului, usilor, scaune, mocheta, inclusiv sinele de la scaune, portbagaj, chederele din jurul usilor si haionului de la portbagaj, curatarea zonelor de depozitare si zona rotii de rezerva, uscare. Polisharea sau reconditionarea ornamentelor interioare, reconditionare ecran navigatie, reconditionare volan si tapiterie piele etc. Aplicare protectii premium pentru suprafetele interioare, protectie ceramica pentru piele, hidrofobizare material textil sau plastic. Spalare geamuri, odorizare. La pachetul Premium se face practic tot ce este necesar si se poate face din punct de vedere al Detailingului, iar operatiunile se stabilesc impreuna cu proprietarul masinii, si se optimizeaza in functie de doleantele acestuia.

Pret: de la 1500 lei / timp de lucru de la 3 zile.

NOTA: pretul si timpul de lucru pot creste in functie de nivelul de murdarie al masinii.

Detailing exterior

In procedeul de pregatire pentru oricare varianta de polishare sau detailing exterior, masina este prespalata cu deterget dedicat pentru Prewash, se spala manual cu sampon auto si metoda celor doua galeti, se decontamineaza chimic: curatare puncte de bitum, curatare puncte de rugina si depuneri de oxizi metalici cu Iron Remover, se decontaminare mecanic cu argila, se respala cu sampon, jantele sunt curatate cu solutii dedicate, sunt spalate contra aripile, inclusiv pragurile si balamalele masinii.

detailing auto

1. Corectie Lac majora (polish in mai multi pasi in functie de necesitate)

Polish cu pasta abraziva pentru reducerea zgarieturilor cu 90-95% + , urmata de polish fin pentru finisare si luciu, polish ornamente cromate, polisare jante, curatare geamuri. Se pregateste masina pentru aplicarea Protectiei Ceramice aleasa de client.

Pret: de la 3500 lei / timp de lucru 40 ore +

detailing auto

2. Corecte Lac minora

Polish cu pasta abraziva pentru reducerea zgarieturilor cu pana la 70-80% urmat de polish fin pentru finisare si luciu, polish ornamente cromate, polisare jante, curatare geamuri. Se pregateste masina pentru aplicarea Protectiei Ceramice aleasa de client.

Pret: 2500 – 3000 lei / Timp de lucru 20 – 30 ore

detailing auto

3. Polish un pas

Polish intr-un singur pas pentru reducerea zgarieturilor fine, „panza de paianjen” ( eliminare zgarieturi de suprafata in proportie de 30 – 40% ), cauzata de spalarea neadecvata a masinii sau acumulate in timp, curatarea lacului si redarea luciului, curatarea geamurilor si aplicare solutie hidrofoba standard. Aplicare dressing pe suprafetele de plastic si anvelope.

A. Pret 1500 – 2000 lei / timp de lucru cca 20 ore

detailing auto

4. Quick detailing

Prespalare, spalare cu metoda 2BM, curatare puncte de bitum de pe caroserie, decontaminare chimica si mecanica, curatare jante si contra aripi, inclusiv pragurile si balamalele masinii, se polisheaza masina cu o pasta ultra fina pentru curatarea profunda a lacului si imbunatatirea aspectului masinii, se aplica o protectie de tip sealant sau ceara in functie de preferintele clientului. Nota: acest procedeu nu elimina zgarieturile de pe lacul / vopseaua masinii.

Pret: 850 – 1000 lei / timp de lucru cca 8 – 10 ore

Protectii ceramice

detailing auto

1. Opti-Coat Pro+

Pachetul de protecție ceramică Opti-Coat Pro+ asigură mai mult luciu în timp ce păstrează aceeași structură chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating. Formula avansată asigură pe lânga luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung. Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bi-componentă a Opti-Coat Pro. Primul pas aplicat este Opti-Coat Pro care asigură protecția chimică, mecanică și împotriva razelor UV. Al doilea pas Opti-Coat Pro+ asigură un luciu deosebit și protecția pe termen lung cu garanție de 7 ani.

Pret: 1000 euro

detailing auto

2. Opti-Coat Pro

Este un coating ceramic cu rezistență superioară la acțiuni mecanice (9H) și chimice. Oferă protecție sporită împotriva acțiunilor nocive pentru vopsea din mediul înconjurător. Pre-polimerii din Opti-Coat Pro, prin legăturile la nivel atomic, formează un strat de protecție continuu pe vopseaua autoturismului pe care este aplicat, similar cu isocianatul monocomponent care formeaza lacul. Opti-Coat Pro se remarcă prin rezistența chimică și mecanică superioare oricărui alt coating de pe piață. Asigură protecție permanentă pentru toate tipurile de lacuri modern. Poate fi folosit și pe suprafețe din metal sau plastic dur.

Pret: 800 euro

detailing auto

3. Optimum Paint Guard

Optimum Paint Guard este un coating ceramic formulat pentru protejarea parcului auto de defectele produse de spălatul la locație, a dejecțiilor de păsări și altele. Optimum Paint Guard produce o suprafață mai dură decât cea a lacului de fabrică care este mai ușor de menținut și mai rezistentă la defectele rezultate din procesul de spălare.

Pret: 450 euro

Pachet Cashmere

detailing auto

Pachet Premium Detailing

Interior:

Suflarea cu aer comprimat a tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirarea totala a interiorului, spalare presuri, curatarea tavanului, curatare centuri de siguranta, parasolare, curatarea in profunzime a bordului, usilor, scaunelor, mocheta, inclusiv sinele de la scaune, portbagaj, chederele din jurul usilor si haionului de la portbagaj, curatarea zonelor de depozitare si zona rotii de rezerva, uscare. Polisharea sau reconditionarea ornamentelor interioare. Reconditionare ecran navigatie, reconditionare volan si tapiterie piele( daca este cazul ). Aplicare protectii premium pentru suprafete interioare, protectie ceramica pentru piele, hidrofobizare material textil sau plastic. Spalare geamuri, odorizare.

Exterior:

Prespalare cu deterget dedicat pentru Prewash, se spala manual cu sampon auto si metoda celor doua galeti, se decontamineaza chimic: curatare puncte de bitum, curatare puncte de rugina si depuneri de oxizi metalici cu Iron Remover, se decontaminaza mecanic cu argila, se respala cu sampon, jantele sunt curatate cu solutii dedicate, sunt spalate contra aripile, inclusiv pragurile si balamalele masinii. Polish cu pasta abraziva pentru reducerea zgarieturilor cu 90-95%, urmata de polish fin pentru finisare si luciu, polishare praguri, curatare ornamente plastic, polishare ornamente cromate, polishare jante, polish curatare geamuri etc. La pachetul Premium se face practic tot ce este necesar si se poate face din punct de vedere al Detailingului, iar operatiunile se stabilesc impreuna cu proprietarul masinii, si se optimizeaza in functie de doleantele acestuia.

Pret: de la 7100 lei / timp de lucru 50 ore

Close Menu